Csöpp és Potty blogja

Csöpp és Potty blogja, totyogósoknak és bilizést tanulóknak valamint szüleiknek

Csöpp és Potty honlapja

Friss topikok

2010.04.14. 13:15 csöpp és potty

Szobatisztaságra nevelés - nálunk

A helyzet az, hogy a szobatisztaságra nevelés első lehetőségét - miszerint a gyereket ültessük rá a bilire minden tisztába tevéskor - mi kényszerűségből kihagytuk. Ennek az az oka, hogy kislányunk, aki már 10 és fél hónaposan elindult, egy percig nem volt hajlandó a bilin ülve maradni. Ha viszont levettük a pelenkázóról, hogy a bilire ültessük, hosszas hajsza következett, ugyanis roppant mulatságosnak találta, hogy végre szabadon rohanhat, mi meg megyünk utána.

Aztán jött a következő lépés, amikor elmagyaráztuk neki, hogy mit is várunk tőle. Így legalábbis az esti fürdetés előtt már hosszabb ideig (akár 10 másodpercig is!) ül a bilin és velünk együtt nézi, belemegy-e valami a bilibe. 

Itt tartunk most. Az az érzésem, még azt nem tudja összekapcsolni, hogy amit érez, az hogy áll összefüggésben azzal, amit csinálnia kell.

Csöpp és Potty természetesen segít neki! 

Szólj hozzá!

Címkék: szobatisztaság szobatisztaságra nevelés


A bejegyzés trackback címe:

https://csoppespotty.blog.hu/api/trackback/id/tr251920482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása