Csöpp és Potty blogja

Csöpp és Potty blogja, totyogósoknak és bilizést tanulóknak valamint szüleiknek

Csöpp és Potty honlapja

Friss topikok

2009.11.06. 09:44 csöpp és potty

Bilizési gondok - anyukák írták - 3. rész

És végül a harmadik eset:

A szobatisztaság legriasztóbb kérdése az volt a számomra, hogyan fogunk tudni ezentúl egész nap csatangolni a városban? Hiszen a nyilvános illemhelyek rémisztően mocskosak. Elképzelni sem tudtam, hogyan ültethetném rá az ülőkére. De hogy két kézzel megtartsam a tízkilós apróságot? Végül az illatszerboltokban található papír vécéülőke volt a megoldás, ami mindent beterít. Erre már rá mertem ültetni. Utána alaposan kezet mostunk.

Ami ezt az esetet illeti, pelenkázókkal sincs túl jól ellátva mindennapi környezetünk. A hétvégén étteremben és egy bútorboltban voltunk, más kisgyerekes barátainkkal együtt. Így a "hol találunk pelenkázót?" kérdés nemcsak bennünket érintett. A bútorboltban ráadásul játékosztály és gyerekbútorok is voltak, szóval nem kizárt, hogy valaki oda is magával viszi a kisgyerekét. És NEM volt semmilyen lehetőség. Az autó hátsó ülésén, a hidegben kellett átpelenkázni a kisdedet.

Szólj hozzá!

Címkék: pelenkázás szobatisztaság bilizés


A bejegyzés trackback címe:

https://csoppespotty.blog.hu/api/trackback/id/tr851497786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása