Csöpp és Potty blogja

Csöpp és Potty blogja, totyogósoknak és bilizést tanulóknak valamint szüleiknek

Csöpp és Potty honlapja

Friss topikok

2009.11.16. 10:00 csöpp és potty

Új tápszer = hasmenés?

Pár napja a 3-as tápszert kezdtük adni a kisdednek. Döbbenettel tapasztaltuk, hogy a méregdrága bifiduszos tápszertől ha nem is lett neki tankönyvszerű hasmenése, de mégis csak többször látogatott meg bennünket Kaka Mátyás, mint annakelőtte. Konzultáltam egy másik kismamával, az ő kisfiának dettó ugyanez volt a problémája annak idején, ugyanettől a tápszertől. Miután az ebéd alig 3 órát tartózkodott a gyerekben, gondoltuk, hogy ennek fele se tréfa, hanyagoljuk. Áttértünk egy másikra, ami nem egy olyan "megbízható" márka, de összetételét tekintve majdnem ugyanaz, árban pedig megfelelőbb.

A gyerekeknek készülő termékek esetében az a szörnyű, hogy a szülő megpróbálja a legjobbat venni, ami ilyenkor általában - gondolja - a legdrágább is, és abszolút bizalmat szavaz az ismert márkáknak. Na és akkor most mivel teszek a legjobbat a gyerekemnek?

Kisdedet a tápszerkérdés ennyire nem izgatja. Tömi magába a sajtot, és hogy a sajt zsírosságát kissé oldja, néha benyom mellé egy fél pomelót is. Előző életében biztos kínai volt, hogy ilyen jól "ismeri"...

Szólj hozzá!

Címkék: sajt hasmenés tápszer pomeló


A bejegyzés trackback címe:

https://csoppespotty.blog.hu/api/trackback/id/tr871518162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása