Csöpp és Potty blogja

Csöpp és Potty blogja, totyogósoknak és bilizést tanulóknak valamint szüleiknek

Csöpp és Potty honlapja

Friss topikok

2009.09.23. 09:54 csöpp és potty

A fogzás éjszakai örömei

Borzalmasan rossz éjszakánk volt. Tegnap a kisded egy 9 hónapost meghazudtolóan keveset aludt napközben, így joggal remélhettük, hogy most talán jó éjszakánk lesz, és jól fog aludni, ahogy egyébként szokott. De nem így történt. Szegény többször is felsírt, és a cumival sem lehetett megvígasztalni. Végül is fél 2 tájban apa áthozta őt a szülői nagyágyba. Ennek nagyon megörült, vigyorgott, boldog volt, hiszen itt van anya és apa, és ezek szerint lehet játszani. Elég sokáig tartott, mire végül sikerült elaltatni, de akkor legalább aludt reggel 7-ig.

Az a helyzet, hogy jön a foga. Alul már hetek óta kint van egy (úgy kibújt, hogy észre se vettük, csak mikor már kint volt), mostanában bújik alul a második és felül az első. Ez azért nyilván már sok lehet neki, de ahhoz képest még elég nyugodt napközben.

Fogtündér, fogtündér, nem ártana, ha kicsit meggyorsítanád azt a bizonyos áttörést! Köszi!

Szólj hozzá!

Címkék: fogzás fogacska


A bejegyzés trackback címe:

https://csoppespotty.blog.hu/api/trackback/id/tr381401266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása