Csöpp és Potty blogja

Csöpp és Potty blogja, totyogósoknak és bilizést tanulóknak valamint szüleiknek

Csöpp és Potty honlapja

Friss topikok

2010.11.04. 10:36 csöpp és potty

Csöpp és Potty ma reggel a TV2 Mokka stúdiójában

A 8 órás híreket követően került adásba a beszélgetés, amelyben Csöpp és Potty volt a főszereplő. A téma az volt, hogy vajon két ilyen plüss valóban segít-e a kicsiknek a szobatisztaság elérésében, illetve jó játékok-e ezek. 

Pintácsi Viki 3 csemetéje egészen jól megfogalmazta azt, hogy mit is lehet elvárni ezektől a figuráktól. Míg a legnagyobb közölte, hogy SOHA nem játszana velük, a középső azt mondta, hogy nem tudja, a legkisebb a kamerák kereszttüzében dobálta Csöppöt, és nem foglalkozott vele, hogy mit mondanak a többiek...

Mi pedig azt mondtuk, hogy IGEN, sikerült az, amiért több mint egy évvel ezelőtt belevágtunk ebbe az egészbe:

  • Megnevettettünk egy csomó embert egy olyan országban, ahol sokan érzik kötelességüknek, hogy a frusztrációjukat kommentezésben éljék ki... De mi elértük azokat is, akik még tudnak egy jót nevetni!
  • Megcsináltunk egy olyan honlapot, amire rátalálnak azok is, akik szobatisztaságra akarják nevelni a gyereküket, és azok is, akik poénos ajándékot keresnek a barátjuknak.
  • Tapasztalatot szereztünk első kézből arról, hogy milyen is egy vírusmarketing kampány.
  • Kisvállalkozásként elértük, hogy bekerültünk az országos médiába, egy olyan idősávba, amiért sokan sokat fizetnének.
  • Bebizonyítottuk, hogy jól megcsinált marketinggel láthatóvá lehet válni a vevők számára. Bebizonyítottuk, hogy a jó marketing működik, és megcsináltuk azt, amiről mások csak elméleteket gyártanak.

 

Ezek vagyunk mi: www.sikermarketing.hu

Itt látható Csöpp és Potty első "szereplése" a médiában:

1 komment

Címkék: marketing reklám tv2 mokka vállalkozás csöpp potty


A bejegyzés trackback címe:

https://csoppespotty.blog.hu/api/trackback/id/tr112422637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása