Csöpp és Potty blogja

Csöpp és Potty blogja, totyogósoknak és bilizést tanulóknak valamint szüleiknek

Csöpp és Potty honlapja

Friss topikok

2009.11.11. 16:18 csöpp és potty

Kisded mindent egyszerre

Nem is értem, hogy hogy tud egy tökmag egyszerre mindent elkezdeni. 10 és fél hónaposan kapaszkodás nélkül elindult, ment pár lépést, és ezt azóta is gyakorolja. Aztán másnap elkezdett (volna) egyedül enni, szóval elkezdett próbálkozni a kanállal. (Ma megmutattam neki, hogy az etetőszék támlájára hová csúzlizta ki a zellerkrémlevest. Érdeklődött és csodálkozott.) Aztán még aznap este elkezdte a majomkodást, elefántfület csinált magának és közben danolászott. Szemmel láthatólag ez volt az első poénkodása.

Amíg a pocakban volt, nagyon drukkoltunk, hogy legyen majd humorérzéke. Nem is tudom, ez milyen dolog, mitől lesz vagy nem lesz valakinek humora. Persze mindenkinek más a vicces, és nyilvánvaló módon nekünk, szülőknek hasonló a humorunk. Kezdünk megnyugodni...

Szólj hozzá!

Címkék: humor evés járás kisded


A bejegyzés trackback címe:

https://csoppespotty.blog.hu/api/trackback/id/tr941518135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása